تاثیر تغذیه کودکان در کاهش خطرات آلودگی هوا
خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامینهای C و E
وجود ویتامینهای C و E در تغذیه کودکان اثر آنتی اکسیدان دارند که از آنان در برابر خطرات ناشی از آلودگی هوا حفاظت میکند. آنتیاکسیدانها ترکیباتی هستند که از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد (مولکولهایی با فعالیت شیمیایی بالا) جلوگیری میکنند.
کمبود ویتامین D
در بدن افراد از طریق تابش نور خورشید به پوست ویتامین D تولید میشود. البته برای تولید ویتامین D باید خورشید به پوست بتابد و تابش ضعیف خورشید از میان ابرها در فصل زمستان در تولید ویتامین D چندان موثر نیست.
آلودگی هوا نیز مانند وجود ابر، شدت تابش نور خورشید به پوست را کاهش میدهد. با توجه به اهمیت ویتامین D در سلامت کودکان و تاثیر به سزای آن در جذب کلسیم، باید تغذیه کودکان حاوی ویتامین D باشد. منابع غذایی حاوی ویتامین D بسیار محدود هستند و از این قبیل میتوان به ماهی، میگو، قارچ و زرده تخم مرغ اشاره کرد.
مطالب خواندنی بیشتر در خصوص کودکان را در کلاب آپتاکید دنبال کنید.